Változások

 2011.01.06. 15:46

Tegnap olyanokat csinált Lili, hogy odahozott tárgyakat a férjemnek, húzta a kezénél fogva, hozta a poharát, egész szépen adott hangokat, és szépen nézett. Ha homeopátiáznánk, akkor azt mondanánk, hogy na most látszik a kivezetés. Ha diétáznánk, szintén valami hasonló merülne fel. Így meg tudjuk, hogy a sok foglalkozás, sőt az érés is létrehozhatja a forradalminak hitt dolgokat.

Bár három havonta megírják, ide még nem linkeltem be, pedig hasznos tudni: mai index.

Címkék: autizmus fejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://abaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr332565179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O.Rozalia 2011.01.28. 14:33:40

Szia!
Ugye nem haragszol, hogy Tegezlek, de nekem is van egy 28 honapos kislany unokam, akinel eddig autista tüneteket allapitottak meg, de most az eves kötelezöi vizsgalaton mar Rett szindromat is.
En nem tudok belenyugodni ezekbe a dolgokba. Most talaltam ra erre az oldalra es szeretnek hozzaszolni en is.
A vedöoltassal kapcsolatban csak annyit, hogy 5 honapos koraig amig nem kapa meg ezt a kötlezö vedöoltast, amibe allitolag higany is van, addig normalisan fejlödött a kislany unokam, es nyult es fogta a targyakat. Miutan ezt a vedöoltast megkapta, utana kezdte el a kis kezeit ökölbe szoritani es jöttek sorba elö a tünetei.

marubi 2011.01.28. 14:41:42

Kedves Rozália!
Nézd meg a Rett szindróma tüneteit az interneten, ott az a jellemző, hogy a közel normális fejlődést követően 6 hónapos és 3 éves kor között következik be a visszaesés, aminek jellemző tünete az általad is írt kézdörzsölés. Belenyugodni szerintem sem kell, a lehetőségekhez mérten fejleszteni kell. Meg mindenki, amit még jónak lát. De azt tudni kell, hogy nincs minden oltásban higany, és ami van, az sem az a higany. és, ahogy a cikk is írja sokzor leírták, hogy nincs összefüggés a kettő között. Van olyan oltás, aminek mellékhatása közé fel van sorolva a halál is. Mi okuk lenne letagadni az autizmust akkor? Jó lenne tudni, hogy ez vagy az okozza, jelenleg nem tudjuk pontosan: autizmusnál az agy másképp fejlődik valamiért, viszont Rettnél már kimutatták a gént, ami okozza, úgy tudom.
Üdv.
Marubi

O.Rozalia 2011.01.28. 16:23:41

@marubi: mar megneztem a Rett szindroma tüneteit, es sirva fakadtam. De azert jo lenne megis valahogy megtudni, hogy most Autista a kislany unokam, vagy Rett szindromas. Ezt hol es kitöl fogom megtudni pontossan?

marubi 2011.01.28. 17:03:47

Úgy tudom van genetikai vizsgálat, ezt az orvos tudhatja.

Minna23 2011.03.29. 15:26:50

Szia!
Azt hiszem, az éréstől, de egymagában a fejlesztéstől még nem gyógyult meg egyetlen auti gyermek sem. De szép eredményeket lehet elérni ezek kombinációjával. A homeopátia és a megfelelő diéta pl. segíthet abban, hogy a fejlesztés még (ennél is ) jobban menjen.

marubi 2011.03.29. 21:44:48

@Minna23: Sajnos az auti gyermekek ritkán gyógyulnak meg teljesen. Persze előfordul, de ritka. Viszont sokat fejlődnek a megfelelő terápiáktól. A diéta meg a homeo pedig sajnos nem bizonyított, milyen jó is lenne.. És milyen könnyű lenne bizonyítani, ha így lenne. De, ezen nem biztos, hogy jó vitázni, hiszen hit kérdés az egész. Lásd cikk az oltásokról is csak azokra hat, akik amúgy sem hitték, hogy ez okozza.
süti beállítások módosítása