Napi büszekeségek sorszámozva

 2009.05.11. 21:15

Időrendben:

1. Túl hamar tettem tisztába, és valóban, jött utána egy újabb adag. Az elsőnél sírt jelezve, hogy még nem vagyok kész (ilyet szokott), a második után belelépett a bilijibe, és így jelezte, hogy most viszont igen. (Lehet, hogy véletlen volt, de nagyon cuki).

2. Ma mindenki számára nyilvánvalóan ő volt a legügyesebb a csoportos tornán, pld. majdnem felmászott a csúszdán egyedül, a csúszós részén kell nekik. Sajnos egy ponton megcsúszott, és ez eltántorította az új próbálkozástól.

3. A tornán, amikor nagyon megakart szerezni egy karikaszerűséget, ami a tanárnál volt, akkor mondta, hogy aji,  tehát egyértelműen érzékelte, hogy mondani kell valamit, hogy megkapja a dolgot. Talán azért is mondta, hogy aji, mert hétvégén sokat kavicsizott, és ilyenkor az ai, avi szóra kapta meg a kavicsot.

4. Gyümölcslevest ebédelt, és mikor mondtam, hogy ümi, akkor csont nélkül elismételte.

5. Amikor jó választ adott valamire, akkor többször a szemembe nézett, mintegy dícséretet várva. Régebben ilyenkor néha "elő-repkedett", mert tudta, ha megdícsérjük, akkor repkedni fog örömében. Ennél mindenképpen fejletebb a szemmel csekkolás.

6. Mindenkinek integet felszólításra, hétvégén 5 különböző embernek integetett 3 percen belül. (Szemkontaktus, ránézés nélkül teszi ezt, mégis úgy tűnik, hogy kezdi kapisgálni, hogy mivégre csinálja).

Bónusz: rengeteg jó nézés és hatalmas vigyorok egész nap.

 

Címkék: kommunikáció kérés fejlődés szociális vokalizáció szemkontaktus

A bejegyzés trackback címe:

https://abaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr221115873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása