Torna óra

 2010.03.27. 20:17

A Korais torna óra jó hatással van Lilire. Az elején mondóka van, habár most is sokat bámulja a magasban lógó hintát, de egyre szebben utánozza a többi gyerek és a tanárok mozdulatait.A többieket utánozva felemeli a karikát, leteszi, és oldalra is elfordítja, de legjobban a végén szereti a földhöz ütni. A körtáncba is egész szépen részt vesz, kis segítséggel. A pályán ügyesen halad és a végén van egy olyan feladat, hogy a zenére szaladni kell, ha megáll a zene, akkor leülni. És ez is tök jól megy neki. Megáll nagyjából egyedül, és utána rögtön leül. A gyertyagyújtás pedig nagy szenzáció.

Érdekes, hogy itt tulajdonképpen jobban mennek  a dolgok, mint a zeneterápián. Talán azért lehet, mert ott többen vannak, így talán kevésbé tud figyelni. Meg azért is, mert ott van egy-két bonyolultabb feladat is, karikában ugrálás, meg hasonlók, amit ilyen gyorsan még nem tud követni. De ott is jól érzi magát, és a hangszeren játszás egyre jobban megy. Most úgy látom, hogy kezd alkalmassá válni valamilyen fajta közösségre.

A nevére nagyon szépen figyel sokszor, a gyere ide is elég jól megy. Ezek mindennap sokat vannak gyakorolva, megint csak egy bizonyíték a nagy intenzitás mellett.

Címkék: játék fejlődés szociális utánzás szemkontaktus beszédértés

A bejegyzés trackback címe:

https://abaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr431873610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása