Beugrott

 2010.03.31. 09:22

Ma kialudtam magam és egy még egy dolog eszembe jutott. Az egyik vizsgáló említette, hogy Lili megcsinálta az első alkalommal a formatáblás feladatot, 6-ból 4-et helyesen oldott meg. Ekkor már a másik vizsgáló nem volt jelen. Azóta erről nem esett egy árva szó sem. Lehet, hogy ez nem jelent semmit a mentális korra nézve (fogalmam sincs, hogy ez 1 vagy 2 éves korban feltétel, bár kétlem, hogy az előbbi), mint ahogy az sem jelentett, hogy a formadobálót vagy a kirakót az általuk mesterségesnek ítélt helyzetben jól oldotta meg, de mindenesetre furcsa, hogy meg sem lett említve. Ez úgy látszik elhanyagolható tudás. Kíváncsian várom, hogy az írásbeli véleményben benne lesz-e, remélem csak elfelejtődött.

Címkék: értelem

A bejegyzés trackback címe:

https://abaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr991883245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öngyújtó · http://hangolok.blogspot.com/ 2010.03.31. 12:37:39

Szia!

A fiam első vizsgálata után (2;4 éves volt) nálunk is kihagytak szerintem nem elhanyagolható dolgokat a szakvéleményből, pl. hibátlanul válogatta szét a színeket és meg is nevezte. Meg sincs említve. Holnap rá is kérdezek...

marubi 2010.03.31. 13:50:10

De remélem az összképet nem befolyásolta azért. A színválogatás nekünk is jól szokott menni, igaz, hogy csak itthon.

öngyújtó · http://hangolok.blogspot.com/ 2010.03.31. 18:39:23

Nem tudom, hogy befolyásolta-e, csak érdekes, hogy ezen kívül minden benne van, részletesen. A formatáblás móka is.
süti beállítások módosítása